Nejbližší akce

Fórum

01. 06. 2009, 13:32 Ivanka M.
Příspěvek č. 718

ahojky, posílám Johance, Janičce a Natálce foto mého mumumimi Úsměv

httpVáhavý/cerridwen.rajce.idnes.cz/Fifa_deti_krasne_foto_z_ohrady_.._05_09/#album

ahoooj

09. 03. 2009, 13:59 Tomáš
Příspěvek č. 623

Ahoooj Úsměv
Cerridwen: Ty mas zase neco v gypsu co? a nemas co delat Úsměv My uz se na jaro taky tesime i kdyz nas trosku desi ta spousta prace, co nas ceka. Ale zase je pravda, ze se tesim na jedinecne zazitky s vami, kdy ruzni lide sesedaji s kone pri preskoku hranicni pasky, pada jim kostym pod kterym nic nemaji, ve stanku dojde rum (i ten pujceny) a nekteri kone se nakladaji skoro hodinu Velký smích
Bára: Ahoj, vzpominam si, ta fotka je tu dokonce na webu. Mame se ted trosku jako pod snehem. Vsechno je zapadane, uz mam dokonce i nejake luxusni zimni fotky do momentek. Jestli si byla na Kalifornii, tak se urcite uvidime jeste na nejakem jinem kurzu. Jedes ted na Kaye? Ja mam depku porad, ale Kristynka se porad lepsi, fakt to vsechno funguje, jen mi to jde hrozne pomalu a to dokonce i presto, ze je hrozne chapava. No chyba bude asi nekde jinde Velký smích
Katka: Ahoj Katko. S timto pozadavkem a mnoha podobnymi se setkavam na mailu sdruzeni nebo telefonicky cim dal tim casteji. Rad bych pomohl, ale moc nevim jak. Bohuzel me ted nenapada nic, co bych ti mohl v okoli s klidnym svedomim doporucit. My mame ted bohuzel kone rozstrkane po vsech certech, takze nemuzu slouzit ani ja. Nezbyva nez hledat dal a spolehnout se na vlastni zkusenost. Mozna se tu jeste nekdo ozve a poradi, ale ja ted opravdu neumim, promin.

04. 03. 2009, 20:59 cerridwen
Příspěvek č. 619

no my do půl 4 Úsměv

04. 03. 2009, 15:33 cerridwen