Nejbližší akce

Fórum

28. 02. 2009, 21:01 Vojta
Příspěvek č. 616

dobry den vsem, to co se tu pise o radku zelnickovi, neni zadna pravda, znam se s nim uz doooost dlouho, a do staje mu netahne, na kone zlej neni, plesnive seno tam taky nema, podestylku dostavaji, a dostavaji i kvalitni stravu, vim to moc dobre, jelikoz jsem se mu tam o kone jeden cas staral, a porad jsem tam pecenej varenej, takze ty anonyme, jestli chces jemu delat problemi, tag se ti to nedari.....

27. 02. 2009, 21:22 Radek
Příspěvek č. 615

dobry den vsem.nerikam ze jsem buh vi co,ale aby jsme zabranili temto pomluvam ,tak se přijdte klidne podivat jak to u mne vypada.Jste vsichni srdecne zvani.a ty anonyme V.D. se ti divim žes tam mnela kone skoro rok a najednou ti to nevoni.Pozor na ni neplati.

27. 02. 2009, 15:07 anonym
Příspěvek č. 614

15. 10. 2008, 06:33 hanka
Příspěvek č. 486

anonyme, anonyme, . . . . snažíš se o obhajobu a děláš to ještě horší. Zapoj mozek nebo mlč. Pokud, jak píšeš, kobyla měla zdravotní problémy, měla jí být věnována zvýšená pozornost a při prvních příznacích nepokračovat v jízdě, ale zavolat odbornou pomoc. Memluvě o fyzické zátěži koně, jehož indispozice jsou známy. To za prve ! !
A za druhé, nekonečným pitváním a omíláním situace Lindě nikdo život nevrátí a další koně před nekorektním zacházením neuchrání. Částečné řešení může přinést Tomášem zmiňovaný kodex zacházení s koňmi, který, když bude důsledně dodržován a v praxi sankcionováno jeho porušování , by mohl přinést výsledky, přinejmenším to, že různí "milovníci " koní budou se svými zvířaty zacházet slušně alespoň na veřejnosti, aby jim bylo umožněno akcí se účastnit.
A ještě něco, anonyme, nikdo nezpochybňuje, že by Linda nebo ostatní koně, neměli dost ve žlabu. Ale zacházení s koňmi se neposuzuje jen podle krmení, ale . . . . . . . . . .

14. 10. 2008, 20:44 anonym
Příspěvek č. 484

Dobrý den všem ve spolek,já si myslím,že to co se stalo na prezidentské chatě se stvá.Pan zelníček podle mě za nic nemůže,potom szjistil,že majtelka říkala že už linda podobné problémy měla a že to byla otázka času než se stane něco podobného.A každý není bezchybný člověk.Ano určitě by měl někdy na něco dávat pozor,ale radši kdyby jste s evěnovali tomu kde koně trpí hlady a kde koně opravdu trpí pač u zelníčka tam ty koně hlady a péčí netrpí......!!!!!!!!!!

14. 02. 2008, 17:42 Tomáš
Příspěvek č. 320

Hanko,
Problém není s věkem, ale s mou terminologií Úsměv Sámo je jasné, že hledáme manžela, resp. v tomto případě spíše jen anonymního dárce spermatu (tedy pro Kristýnku, protože ona se s ním asi nepotká). Tatínek to bude až pro to hříbátko, jestli se tedy nějaké narodí, v což já pevně věřím Úsměv Je to pro tebe dostatečně polopatické? Velký smích