Nejbližší akce

Fórum

19. 09. 2008, 11:15 Blahovec
Příspěvek č. 468

No, konečně ! To je slovo celebrity ! Tak se to má dělat ! To zase bude v hospůdce narváno - pěkný obchodní tah ! Vstupenkou na půlnoční koncert je totiž popsaný konzumační lístek. To však hravě zvládáme. Tak někdy. Čus.

17. 09. 2008, 14:46 Blahovec
Příspěvek č. 466

Tak vidím, že má Lucka spoustu fanynek. Ani se nedivím, prostě Lucka z Lučan / ne z Otvic / - nová popová hvězdička. Jinak k Vašim snům a požadavkům : rovina a v Lučanech ? To snad nemůžete myslet vážně! Domek se čtyřmi boxy na pískovém základě není žádný problém. Na to stačí větší upravené pískoviště, případně ohraničená kupa písku a pár báboviček.... O jedné kupě bych věděl - za zprostředkovatelskou provizi zajistím prohlídku a pokropení - oproti potvrzení od úvěrující renomované banky o půjčce na úhradu zmíněné provize a pokropení. Přístup zpěvačky Lucky grátis je samozřejmostí. Pokud budete mít vážný zájem, stačí kontaktovat Lucku.

17. 09. 2008, 09:16 Jana
Příspěvek č. 463

Ahoj, ja sice nevim kdo je Blahovec, ale zaujalo mě jméno v emailu. Nemají bbreality nějaký pěkný rovinatý kus pozemku v okolí Lučan, který by sponzorským darem věnovali našem sdružení? Samozřejmě by Lucka měla vstup na pozemek doživotně grátis, aby tam mohla rozvíjet své pěvecké kvality Velký smích

16. 09. 2008, 08:25 Blahovec
Příspěvek č. 462

My jsme trpěliví - počkáme si a trochu tomu pomůžeme.... Stojí nám to určitě za to. Záznamová zařízení jsou již připravena. Fan klub ze severu bude mít jednání a už se těší na setkání se svojí hvězdou. Čus bus.

15. 09. 2008, 14:29 Blahovec
Příspěvek č. 460

Tak Lucka je i ZPĚVAČKA - to jsou nám novinky. Příležitostně to musíme využít. Už se všichni těšíme !!!

artfix & Záveský 2oo6-2o13